André Rieu, cadou special pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia aniversării sale - VIDEO

Cu ocazia aniversarii zilei de naştere a Reginei Elisabeta a II-a, violonistul André Rieu, cunoscut sub numele de “Regele Valsului” a compus o melodie specială pentru aceasta, intitulată “The Windsor Waltz”, melodie inclusa pe noul sau material discografic, lansat pe 15 aprilie.

2200 afișări
Imaginea articolului André Rieu, cadou special pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia aniversării sale - VIDEO

André Rieu, cadou special pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia aniversării sale (Imagine: classicfm.com)

“The Windsor Waltz” a fost inclus pe noul sau material discografic, lansat cu doar câteva zile înainte împlinirea celor 90 de ani ai Reginei Elisabeta a II a, mai exact pe 15 aprilie, sub egida Decca Records.

“The Windsor Waltz”, începe cu fanfara vibrantă a celei mai longevive domnitoare monarhala a Marii Britanii, interpretată cu nobleţe şi rafinament de faimoasa orchestra a violonistului André Rieu, Johann Strauss. Piesă omagiază cântece patriotice englezeşti îndrăgite, că ‘Rule Britannia’ şi ‘Pomp and Circumstance’, înainte de a intră în starea plăcută de vals prin frumoase melodii şi o idee din "God Save The Queen", ca încheiere.

Momentul sosirii Reginei la Castelul lui André Rieu din Maastricht:

Încă din coplărie, André Rieu a ştiut că valsul are ceva magic. De atunci, misiunea să a fost aceea de a găsi definiţia acelei magii şi de a o face accesibilă tuturor oamenilor. Astfel, mai târziu, publicul i-a oferit statutul de “Rege al Valsului”.

Noul sau album intitulat “Magic of The Waltz” (disponibil pe CD şi DVD) cuprinde cele mai frumoase şi încântătoare valsuri, selectate, interpretate şi chiar compuse de însuşi André Rieu. Printre melodiile de pe acest album se regăsesc şi celebrele “Blue Danube”, “Edelweiss”, “The Godfather” şi bineînţeles, îndrăgită melodie “ And The Waltz Goes On”.

André Rieu este un fenomen muzical. Prin concertele sale fascinante, prezentate alături de orchestra să Johann Strauss, Rieu a readus la viaţă frumuseţea valsului. André Rieu a vândut peste 35 milioane de discuri, a primit mai mult de 400 de discuri de Platină, şi este artistul solo cu cele mai multe turnee în întreagă lume – vânzarea biletelor depăşind cererile pentru Bruce Springsteen, Coldplay şi AC/DC.

Carismă şi atitudinea să de pe scenă îi convinge de fiecare dată pe spectatorii prezenţi la concertele sale de muzică clasică, să sară în picioare pentru a dansa pe culoarele dintre rânduri.

De aceeaşi atmosfera extraordinară vor avea parte şi spectatorii care vor lua parte la concertele programate la Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 iunie, de la ora 20:30.

Deşi, biletele pentru concertul din 11 iunie se apropie de epuizare, admiratorii artistului îşi pot rezervă cele mai bune locuri pentru ziua de duminică, 12 iunie 2016. Biletele sunt disponibile atât online prin www.eventim.ro cât şi la punctele de vânzare bilete din reţeaua Eventim: de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici