Andreea Raicu încetează colaborarea cu Prima TV, motivând că politica postului nu i se mai potriveşte

Andreea Raicu a anunţat, marţi, că, la sfârşitul acestui an, colaborarea sa cu Prima TV va ajunge la final, după 14 ani în care a lucrat la această televiziune, precizând că politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi planurile sale.

917 afișări
Imaginea articolului Andreea Raicu încetează colaborarea cu Prima TV, motivând că politica postului nu i se mai potriveşte

Andreea Raicu (Imagine: Liviu Untaru/Mediafax Foto)

Andreea Raicu spune pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook că Prima TV este locul în care a crescut cu adevărat în televiziune, amintind emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, între care se numără "Big Brother", "Megastar" şi "Reuniunea de clasă".

"În acest moment, însă, politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor, aşa că am luat decizia de a pune punct colaborării noastre (...) Aceasta nu este o despărţire de televiziune, pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie! Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevărat, cu siguranţă le voi da curs", spune Andreea Raicu.

Aceasta precizează că în continuare se va implica şi mai mult de acum înainte în dezvoltarea revistei sale online, www.andreearaicu.ro, dar şi a altor proiecte conexe, care includ conferinţe motivaţionale, canalul său de pe platforma YouTube etc.

Televiziunea Prima TV a fost vândută la sfârşitul anului trecut omului de afaceri român Cristian Burci de grupul german de media ProSiebenSat.1, care a ieşit la momentul respectiv de pe piaţa audiovizualului din România. Tot atunci, ProSiebenSat.1 a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici