Andrei Pungovschi susţine un curs de fotoreportaj pe 22 martie

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează, începând cu 22 martie, un curs de fotoreportaj, susţinut de fotoreporterul Andrei Pungovschi.

42 afișări
Imaginea articolului Andrei Pungovschi susţine un curs de fotoreportaj pe 22 martie

Andrei Pungovschi susţine un curs de fotoreportaj pe 22 martie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cursul este destinat celor care doresc să înveţe sau să aprofundeze metodele de realizare a unui fotoreportaj sau eseu fotografic şi este condus de Andrei Pungovschi, fotoreporter Mediafax, colaborator al Agenţiei France-Presse.

Cursul, care este contra cost, se va desfăşura la sediul CJI în zilele de luni, de la 17.00 la 19.00, pe parcursul a 10 şedinţe săptămânale.

Cei interesaţi trebuie să trimită, pe adresa carmen@cji.ro, un CV, o scrisoare de intenţie, un portofoliu de maximum 20 de imagini (de preferat 6 - 8 imagini single şi un story de 10 - 12 imagini), trei idei de subiecte sau teme pe care ar dori să le abordeze la curs şi numele a patru fotografi pe care îi consideră reprezentativi, motivând alegerea. Trainerul va selecta 12 participanţi.

Data limită pentru înscriere este 17 martie, ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici