Andrei Stoica, luptător K1: „Fratele meu este luptătorul meu preferat!”

  • Andrei Stoica: „Din înfrângeri, am învăţat cel mai mult. Cred ca e cel mai important combustibil. Asta mă motivează cel mai mult”.
  • Andrei Stoica: „Îmi place adrenalina, cred că de aia m-am apucat de sportul ăsta. Avut parte de atâta adrenalină la viaţa mea, încât ştiu să o dozez”.
  • Andrei Stoica: „Întârziam intenţionat la ore ca să nu mă vadă copiii, să nu radă de mine. Asta mi-a rămas întipărit în cap”.
113 afișări

Invitat în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, Andrei Stoica, luptător K1, a povestit care sunt provocările şi victoriile de care a avut parte într-un an în care reinventarea a fost cuvântul de ordine. Care au fost lecţiile pandemiei şi provocările de tată a trei copii în perioada restricţiilor?

Andrei Stoica: ,,Pandemia a venit intr-un moment foarte dificil pentru mine!”

Luptătorul Andrei Stoica se numără printre cei cărora pandemia le-a schimbat total planurile pe plan profesional.

„Să ştii că pandemia a venit într-un moment foarte dificil pentru mine. De fapt, mi-a creat momente dificile, cred că tuturor, dar eu eram în plină pregatire pentru un titlu Mondial în promoţia în care mă lupt. Tin minte şi acum că eram în pregătire de aproape 2 luni de zile, facusem sacrificii destul de mari şi financiare şi fizice şi emoţionale. Iar pandemia pur si simplu mi-a dat planurile peste cap. Mi s-a amânt meciul respective… Pot să spun că era cel mai important din cariera mea şi am fost dat un pic peste cap o perioadă.”

Andrei Stoica: ,,Pandemia a venit pe neaşteptate. Nu a fost fair deloc”

Andrei Stoica recunoaşte că s-a temut, în toată această perioadă, pentru siguranţa familiei sale. Tată a trei copii, luptătorul K1 mărturiseşte că a avut şi că are mare grijă pentru a-şi feri familia de pandemie.

„Am o familie numeroasă şi pot să spun că mi-a fost foarte teamă că, oricare dintre membrii familei mele să se infecteze cu COVID, inclusiv eu, soţia mea. Ne-am protejat în fiecare moment, am avut foarte mare grijă să îi protejam şi pe ceilalţi de lângă noi. Dar, mă bucur că nu s-au întâmplat lucruri rele.”

Aşa cum era de aşteptat, Andrei Stoica recunoaşte că îi place adrenalina, îi place competiţia şi îi place să fie în ring. Dacă îl întrebi cine este luptătorul său preferat, răspunsul lui vine repede şi extrem de franc.

„Îmi place adrenalina, cred că de aia m-am apucat de sportul ăsta, dar am avut parte de adrenalină la viaţa mea, încât ştiu să o dozez, ştiu să lucrez cu ea foarte bine. (…) Fratele meu este luptătorul meu preferat. Mereu am spus asta. De ce? Pentru că este un luptător foarte spectaculos. Şi este luptătorul preferat al multor oameni.”

Andrei Stoica: ,,Am plâns de foarte multe ori!”

Andrei Stoica este neiertător în ring. În viaţa de zi cu zi, are însă lucruri care îl senzibilizează, pentru că, vorba aceea, şi luptătorii plâng câteodată, nu-i aşa?

„Am plans. De obicei, de nervi. Am plâns de foarte multe ori, în principal când s-au născut copiii mei. (…) Cel mai mult mă sensibilizează când văd copii neajutorati. Copii cu neajunsuri. De ce? Pentru că mă raportez la copiii mei şi nu concep pe lumea asta să le lipseasca lor ceva.”

Andrei Stoica: ,,N-am spus niciodată asta, să ştii! La nicio emisiune!”

Pentru Andrei Stoica, viaţa nu a fost însă roz, iar copilăria luptătorului a fost una extrem de grea. Povesteşte în exclusivitate la Vlad Craioveanu un episod care nu are cum să nu te emoţionezi, dar care îţi demonstrează că, dacă crezi cu adevărat în visul tău, poţi reuşi.

„N-am spus niciodată asta, să ştii! La nicio emisiune, cred că doar soţiei. Este o noutate. Ţin minte că nu aveam cu ce să mă încalţ. Cineva din familie mi-a dat o pereche de pantofi, nu se potriveau cu ce haine aveam eu şi erau mai mari cu trei numere. Întârziam intenţionat la ore ca să nu mă vadă copiii, să nu radă de mine. Asta mi-a rămas întipărit în cap.”

 

Andrei Stoica: ,,Pandemia m-a scos din zona de confort!”

Andrei Stoica vorbeşte şi despre relaţia cu soţia sa, cea care îi dă putere şi care l-a susţinut întotdeauna în tot cee ace a făcut. Luptătorul se consider extrem de norocos că a întâlnit-o.  

„Mă înţeleg perfect cu ea (nr. soţia), îţi vine să crezi? Sunt atât de norocos din punctul asta de vedere. E o femeie foarte deşteaptă, până la urmă aşa trebuie să fii ca soţie. Rareori mă cert cu ea. Ne-am trasat amândoi linia în viaţă, linia în cuplu.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici