Apple anunţă un nou sistem de operare - Mac OS X 10.7 Lion - VIDEO

Apple pregăteşte lansarea cele mai noi versiuni a sistemului de operare Mac - Mac OS X 10.7 Lion din vara acestui an. Această versiune preia câteva din cele mai bune idei de la iPad şi le aduce Mac-ului pentru cea de-a opta lansare a celui mai avansat sistem de operare Apple.

263 afișări
Imaginea articolului Apple anunţă un nou sistem de operare - Mac OS X 10.7 Lion - VIDEO

Apple anunţă un nou sistem de operare - Mac OS X 10.7 Lion - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua versiune marchează sfârşitul anteriorului Snow Leopard şi vine cu acestă altă poreclă inspirată de un nume de felină, Lion. Lion se vrea a fi noul sistem de operare care va aduce Mac-ului caracteristici precum multitouch-ul sau posibilitatea de a rula peste 200.000 de aplicaţii pe desktop sau dashboard.

Citeşte mai multe despre noul sistem de operare Apple pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici