Aproape 2,5 milioane de telespectatori au urmărit prima Confruntare de la "Vocea României"

Pro TV a fost lider detaşat de audienţă la nivelul tuturor segmentelor de public, marţi seară, când a difuzat prima Confruntare de la "Vocea României", informează televiziunea.

576 afișări
Imaginea articolului Aproape 2,5 milioane de telespectatori au urmărit prima Confruntare de la "Vocea României"

Aproape 2,5 milioane de telespectatori au urmărit prima Confruntare de la "Vocea României"

Conform Kantar Media, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă la nivelul tuturor segmentelor de public. Prima etapă a Confruntărilor a obţinut la nivelul publicului comercial (din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani) o audienţă medie de 13,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,4%, fiind urmat de Antena 1, cu o audienţă de 7,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,4 procente.

Pro TV şi-a menţinut poziţia de lider şi la nivelul publicului din mediul urban, obţinând o audienţă medie de 11,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21 procente, urmat de Kanal D, cu 8,9 puncte de rating şi 16,5 cotă de piaţă. Aproape două milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii din România au fost cu ochii pe deciziile antrenorilor de la "Vocea României". În minutul de aur al emisiunii, la nivelul publicului comercial, Pro TV a obţinut o audienţă de 17,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 36 de procente. După etapa "Audiţiilor pe nevăzute", fiecare antrenor şi-a format "dream-team-ul".

Prima ediţie a Confruntărilor în duete alcătuite de cei patru membri ai juriului s-a soldat, aşa cum bine a anticipat Horia Brenciu, cu "bucurie şi lacrimi", în egală măsură.

Smiley a surprins pe toată lumea cu primul duet pe care l-a alcătuit, format din Jan Selaru şi Laura Gherghescu. Jan s-a confruntat cu o problemă mai puţin obişnuită. Comparat de mulţi cu Canaf, vedeta din sezonul trecut al emisiunii, acesta a declarat în perioada repetiţiilor: "După ce termin de cântat, va trebui să-mi pun limba în două atele, se va rupe undeva" - referindu-se la cele două limbi străine în care a fost nevoit să se descurce cumva pe scenă: franceză şi arabă. Deşi urechea muzicală l-a ajutat pe Jan în timpul confruntării, Laura a fost cea care l-a convins pe Smiley că merită să meargă mai departe în competiţie.

"Voi trebuie să credeţi că sunteţi «Vocea României» toţi 14", aşa îşi încuraja Marius Moga elevii înainte de prima confruntare a sezonului.

Primii aleşi de antrenorul Moga să se dueleze au fost Dorin Ochenatu şi Cezar Dometi. Cu stiluri de interpretare şi firi total opuse, cei doi au dat naştere la scântei în timpul repetiţiilor. Cei doi au interpretat piesa "Starlight" a trupei Muse, o melodie rock pe care Dorin, fan R&B, nu s-a descurcat atât de bine ca Cezar, cel din urmă fiind preferat de către Smiley, Brenciu, dar mai ales de antrenorul său, Marius Moga.

Pentru că "trebuia să avem şi aşa ceva", cum bine a spus Smiley, el a alcătuit "duetul divelor": Andreea Olariu, tânăra de doar 16 ani, şi Camelia Marinescu. Piesa interpretată de către cele două, "When you believe", s-a dovedit a fi crezul norocos pentru micuţa Andreea. Camelia a impresionat-o pe Lori cu energia şi "sinceritatea incredibilă" cu care a cântat, la fel ca şi pe Cristi Minculescu şi pe Randi, însă decizia finală i-a aparţinut lui Smiley, care a mers pe mâna Andreei, probabil datorită faptului că "pare mai de viitor", aşa cum a spus Randi.

Duetul alcătuit din Mihai-Ioan Toma şi Vizi Imre din echipa Moga a oferit cele mai amuzante momente ale serii. Piesa aleasă de către antrenor, "I wanna be like you", din filmul animat pentru copii "Cartea Junglei", a uimit pe toată lumea şi le-a dat ocazia celor doi concurenţi să facă show şi să se distreze pe scenă, în acelaşi timp. "Daţi foarte bine împreună, aţi putea chiar să faceţi un duet", le-a spus Smiley celor doi concurenţi. Cu toate acestea, naturaleţea şi lejeritatea cu care cântă fiecare piesă l-au determinat pe Moga să meargă mai departe cu cel cu care simte că va putea câştiga "Vocea României", Vizi Imre.

Primul episod din "Brenciana" a început cu duetul alcătuit din Vlad Simon şi tânăra Diana Moşneagu, de numai 15 ani. Pe piesa "Wake me up before you go go", Smiley a văzut-o pe Diana "ca o culoare pe piesa lui", de parcă ar fi fost invitată să cânte în concertul lui Vlad. Decizia lui Horia a fost în concordanţă cu părerile celorlalţi membri ai juriului: acesta l-a ales pe Vlad.

"Un duet plin de feminitate", aşa cum l-a numit antrenorul Brenciu, le-a avut în componenţă pe prietenele din afara scenei Izabela Simion şi Camelia Sterea. Pe piesa "My number 1" a Helenei Paparizou, cele două au oferit un spectacol plin de culoare şi dinamism. Criticată atât de Horia, cât şi de Monica, pentru că a acordat mai multă atenţie dansului în detrimentul interpretării piesei, Camelia aproape şi-a pierdut speranţa şi a izbucnit în lacrimi. Nu mică i-a fost mirarea atunci când s-a văzut aleasă şi luată pe sus, la propriu, de către Brenciu.

Loredana şi-a alcătuit duetul de "Bieberi" format din Teodor Manciulea şi Bernard Lazăr, care au avut de interpretat melodia "Baby" a cunoscutului star de peste ocean. Alintaţi de Lori "castoraşii mei dragi, mai dulci decât ciocolata", frumoasă antrenoare le-a cerut amândurora să nu se lase de muzica, însă a ales să "câştige" "Vocea României" cu Teodor, pentru că "are ceva unicat şi mari şanse să ajungă în finală".

Lori a mers încă o dată pe elementele care îi apropie pe concurenţi atunci când a alcătuit duetul Cristian Nistor - Alexandru Simion: amândoi au fost caracterizaţi de aceasta ca fiind "cool, masculini, frumuşei foc". Deşi conştientă de faptul că este "câştigată şi pierdută, în acelaşi timp", aşa cum a spus Smiley, oricăre i-ar fi decizia, Loredana l-a ales pe Cristian. "A fost puţin mai bun în seara asta", a încercat ea să îl consoleze pe Alex, care a părăsit scena cu ochii în lacrimi.

"O pereche foarte cool şi sexy", cum a subliniat Loredana, a fost cea alcătuită din Ciprian Teodorescu şi Magdalena Cichirdean, concurenţii din echipa divei. Magda a impresionat juraţii de sex masculin, "am văzut o bucăţică din Loredana acolo" - a declarat Smiley la finalul piesei. Lori a apreciat, la rândul ei, evoluţia extraordinară a Magdei, însă Ciprian, cel care cântă "ca şi cum ar vorbi", fără să facă niciun efort, a primit votul de încredere al antrenoarei şi va merge mai departe în concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici