Apropo Media lansează ÎntreFete.ro

Apropo Media lansează oficial, joi, www.intrefete.ro, un site dedicat femeilor inteligente, curioase, interesate atât de noutăţile din fashion, beauty, sănătate, carieră, cât şi din alte domenii conexe, care descriu întregul univers feminin, informează un comunicat.

53 afișări
Imaginea articolului Apropo Media lansează ÎntreFete.ro

Apropo Media lansează ÎntreFete.ro

După o perioadă de teasing în care au fost invitate să completeze quiz-ul "Află ce rol ai juca pe o insulă pustie!", pentru a descoperi dacă sunt Exploratoare, Amazoane, Mezine, Home Divas, Şefe de trib sau Miss Exotice, echipa Întrefete.ro le deschide acum un spaţiu virtual guvernat de sloganul "Se poartă să fii tu!".

ÎntreFete.ro îşi aşteaptă cititoarele cu articole inedite despre beauty, fashion, sănătate, carieră, familie, lifestyle, sex şi o secţiune dedicată mireselor. Noutatea este dată de faptul că articolele conţin informaţii utile, sfaturi practice şi link-uri directe spre produsele/serviciile recomandate de echipă.

Utilizatoarele care se înregistrează pe ÎntreFete.ro beneficiază zilnic de recomandări de outfit-uri în funcţie de vremea din oraşul lor şi de zodie. Pentru fiecare acţiune făcută pe site sunt răsplătite cu puncte care se vor concretiza în curând în premii de fidelitate, reduceri şi multe alte surprize stylish.

Site-ul îşi întâmpină vizitatoarele pasionate de modă cu o aplicaţie interactivă unică în România: Cabina de Probă, aplicaţie ce conţine produse disponibile în ţara noastră (semnate de designeri cunoscuţi, precum Diana Bobar, Ludmila Corlăţeanu, Eugenia Enciu, Marius Muşat, sau disponibile în magazine precum Mango, Only, Otter, Umma Gumma etc). Acestea pot fi combinate pe un manechin virtual ce "împrumută" chipul unor fotomodele autohtone, pentru a oferi o mai mare autenticitate ţinutelor create.

În fiecare săptămână, în Cabină se vor adăuga noi produse din colecţiile designerilor şi din magazine accesibile tuturor utilizatoarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici