Arbori în Pasajul Universităţii, în cadrul campaniei "Muzeul Antipa invadează mediul urban"

Campania "Muzeul «Grigore Antipa» invadează mediul urban", lansată în luna iunie prin amplasarea unui mulaj reprezentând o girafă în Pasajul Universităţii, continuă cu un nou episod, dedicat arborilor, reprezentaţi prin mulaje şi planşe informative, în acelaşi loc, informează un comunicat.

423 afișări
Imaginea articolului Arbori în Pasajul Universităţii, în cadrul campaniei "Muzeul Antipa invadează mediul urban"

Arbori în Pasajul Universităţii, în cadrul campaniei "Muzeul Antipa invadează mediul urban"

După primul episod, dedicat animalelor sălbatice, ce a inclus şi concursul "Surprinde fauna din oraşul său", campania Muzeului Antipa revine, de miercuri până pe 2 august, cu un nou aranjament în Pasajul Universităţii şi cu un concurs dedicat arborilor.

Cei care doresc să participe la concurs trebuie să descopere un "arbore de muzeu" din oraşul în care locuiesc şi să trimită o fotografie cu acesta, alături de răspunsuri la întrebările "Care este cel mai frumos arbore din oraşul dumneavoastră?; Care este cel mai bătrân?; Dar cel mai mare?".

Ghidul "Flora Bucureştiului" şi regulamentul concursului au fost puse la dispoziţia participanţilor din Capitală pe site-ul www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Câştigător va fi desemnat cel care va primi cele mai multe "Like" până la finalul concursului. Premiul constă într-o vizită gratuită la Muzeul "Grigore Antipa" pentru câştigător şi patru prieteni de-ai săi.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" urmează să fie redeschis în acest an, după reabilitarea clădirii şi modernizarea expoziţiei permanente, începute în ianuarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici