Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA

Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA, iar alături de ea vor fi prezenţi şi legendarii Tiësto, Fatboy Slim şi Afrojack, până în prezent fiind deja vândute 10.000 de abonamente, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1481 afișări
Imaginea articolului Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA

Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA

Potrivit organizatorilor NEVERSEA, alături de Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim şi Afrojack, pe cele şapte scene ce vor fi amenajate pentru festival vor mai urca, Sam Feldt, Kshmr, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental Dj, Wilkinson Dj Set, Dub Fx, Foreign Beggars, Netsky Dj Set, Zeds Dead, Mike Perry şi Klangkarussell Djs.

„Aceşti sunt doar primii 21 de artişti anunţaţi. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului şi alţi artişti internaţionali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA”, au precizat, miercuri, organizatorii festivalului într-un comunicat de presă.

Dua Lipa este considerată artista fenomen a momentului şi vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA. La cei doar 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artişti internaţionali, cum ar fi Martin Garrix şi Sean Paul, dar are şi nominalizări şi premii importante în industria muzicală. „Be the one” şi „Scared to be lonely” vor răsuna live, la vară, la NEVERSEA.

Fatboy Slim, sau pe numele său real, Norman Cook, este considerat o legendă a muzicii dance şi este foarte aşteptat de fanii din România. Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă şi este artistul care şi-a pus amprenta asupra muzicii dance. Mai mult decât atât, a fost şi este o inspiraţie pentru generaţiile noi de artişti.

Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto şi Afrojack vor fi prezenţi la cel mai mare festival de la Marea Neagră, NEVERSEA. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în şir la festivalul UNTOLD, cei doi artişti promit să aducă aceeaşi energie pozitivă şi aceleaşi show-uri incredibile pe plaja NEVERSEA.

Atât de doriţi de fanii din România, KSHMR şi Nicky Romero vin la Constanţa, unde promit că vor face din prima ediţie NEVERSEA, una de neuitat.

De asemenea, unii dintre cei mai mari artişti de electro house, Benny Benassi, Lost Frequencies, Mike Perry, Tujamo, Fedde Le Grand vor urca pe una din cele şapte scene ale festivalului NEVERSEA.

Organizatorii au mai anunţat că începând de miercuri vor fi disponibile 5.000 de abonamente la preţul de 225 de lei plus taxe.

Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie şi în mai puţin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani şi-au luat deja abonamentul pentru festivalul NEVERSEA.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopţii şi al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici