Ascultă Smart Radio | Celine Dion, aflată în plin turneu, spune că "se simte ok" după decesul mamei sale

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, aflată în plin turneu, şi-a asigurat fanii că se simte bine, după decesul mamei sale, la vârsta de 92 de ani, pe 17 ianuarie, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica acesteia în playlistul zilei.

130 afișări
Imaginea articolului Ascultă Smart Radio | Celine Dion, aflată în plin turneu, spune că "se simte ok" după decesul mamei sale

Celine Dion, aflată în plin turneu, spune că "se simte ok" după decesul mamei sale

Therese Dion, mamă a 14 copii, a murit înconjurată de familie şi de prieteni, în Canada, potrivit CTV News.

În urmă cu câteva luni, fiica ei cea mai mare, Claudette Dion, a dezvăluit că aceasta suferea de mai multe boli grave, inclusiv pierderi de memorie, probleme oftalmologice şi deficienţe de auz.

În ziua decesului, Celine Dion a scris un mesaj emoţionant dedicat mamei sale pe Instagram. În seara aceleiaşi zile, a făcut o pauză în timpul concertului susţinut la American Airlines Arena din Miami şi le-a spus fanilor că mama ei murise cu câteva ore înainte, asigurându-i, totodată, că ea se simte bine.

În cadrul turneului de promovare a noului său album, "Courage", primul în limba engleză al artistei din ultimii şase ani, Celine Dion va ajunge şi în România, anul acesta. Concertul este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 29 iulie 2020.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy, dar şi un premiu Billboard - Icon Award, acordat recent pentru întreaga carieră.

Piesele lui Celine Dion se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici