Ascultă SMART RADIO | Paul McCartney a înregistrat un album cu muzică de Crăciun, dar nu este pentru public

Paul McCartney a înregistrat un album secret cu muzică de Crăciun, piesele înregistrate fiind cunoscute numai de rudele muzicianului. arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistului britanic în playlist.

152 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Paul McCartney a înregistrat un album cu muzică de Crăciun, dar nu este pentru public

Ascultă SMART RADIO | Paul McCartney a înregistrat un album cu muzică de Crăciun, dar nu este pentru public

Sir Paul McCartney povestit într-un interviu acordat pentru BBC4 că a înregistrat cu ani în urmă un album secret cu piese de Crăciun care este disponibil ”doar pentru familie”, şi se aude ”în fiecare an” în casa lui McCartney.

„Cu ani în urmă mă gândeam că nu sunt cine ştie ce piese muzicale de Crăciun”, a declarat McCartney. „Aşa că am intrat în studio şi am înregistrat eu unul”, a povestit fostul component al trupei Beatles.

McCartney a afirmat că nu va da publicităţii niciodată înregistrările sale cu colinde, cu toate că piesele muzicale au mare succes la copiii şi nepoţii săi.

"Copiilor le place", a spus artistul. „Este muzica pe care o ascultă de ani buni, ştii, iar acum e rândul nepoţilor să fie «supuşi tratamentului» cu colinde”, arată McCartney.

Artistul are cinci copii şi opt nepoţi, şase băieţi şi două fete.

La începutul acestui an, artistul a povestit că a scris o carte pentru copii, pornind de la porecla ”Grandude”, pe care i-a inventat-o unul dintre nepoţi.

Artistul a confirmat că va fi pe scena festivalului Glastonbury din 2020, în Somerset.

McCartney, în vârstă de 77 de ani, împreună cu John Lennon, a fondat trupa Beatles la Liverpool în anii '60 şi a semnat câteva dintre cele mai cunoscute piese muzicale din istoria culturii pop.

După ce trupa s-a destrămat, în 1970, McCartney a lansat peste 25 de albume de studio, inclusiv cinci care conţin înregistrări originale de muzică clasică. A câştigat 18 premii Grammy.

Piesele muzicianului se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.to/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici