Asistentul vocal Siri de la Apple scoate sunete noi. Ce animale imită

  • Asistentul vocal Siri de la Apple poate acum să măcăie ca o raţă, dacă este rugat frumos.
  • Utilizatorii trebuie să actualizeze la iOS 14.3, cea mai nouă versiune a sistemului de operare şi să spună „Hei Siri, cum sună o raţă?”, relatează CNBC.
  • Sunetele redate de Siri sunt realiste, spre deosebire de cele exagerat sau din desene animate.
338 afișări
Imaginea articolului Asistentul vocal Siri de la Apple scoate sunete noi. Ce animale imită

Asistentul vocal Siri de la Apple scoate sunete noi. Ce animale imită

Începând de luni, Siri a început să redea clipuri audio scurte ca răspuns la întrebări despre cum sună ceva. Sunetele includ animale, instrumente şi vehicule, iar Apple spune că există sute de opţiuni. Pe un iPhone sau iPad, Siri afişează, de asemenea, o imagine a animalului şi un link către mai multe informaţii de pe Wikipedia.

Aşa că utilizatorii pot afla cum sună o balenă, un pudel, o harpă sau o maşină de pompieri.

CNBC a încercat, de asemenea, cu alte câteva animale, inclusiv o pisică, un leu, un vultur şi, într-un exemplu de cât de specific poate fi demersul, o kookaburra, o pasăre din Australia care emite un sunet asemănător râsului. Siri a emis, de asemenea, sunete de maşină, un fluier de tren şi o scurtă mostră de teremin (instrument muzical).

Asemenea surprize amuzante sunt o caracteristică comună pentru asistenţii vocali precum Siri. Asistentul Apple aspus glume încă de la lansare, la fel şi Alexa de la Amazon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici