Ateliere de Artă Deschise în Bucureşti, Ediţia Enescu

Evenimentul Ateliere de Artă Deschise în Bucureşti – Ediţia Enescu se va desfăşura în perioada 2-24 septembrie, cu peste 70 de ateliere de creaţie deschise pentru vizitare publicului, cu prilejul Festivalului Internaţional George Enescu.

193 afișări
Imaginea articolului Ateliere de Artă Deschise în Bucureşti, Ediţia Enescu

Ateliere de Artă Deschise în Bucureşti, Ediţia Enescu (Imagine: ateliere.net)

Timp de patru weekenduri consecutiv, 2/3, 9/10, 16/17 şi 23/24 septembrie, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 12.00-20-00, artişti vizuali cu specializările pictură, sculptură, grafică, ceramică, sticlă, textile şi metal, îşi vor aştepta vizitatorii la adresele atelierelor lor. Pe lângă prezentarea atelierelor, se vor putea viziona mini expoziţii şi lucrări în diferite faze de creaţie sau, live, demonstraţii ale tehnicilor de lucru. Vizitatorii vor avea acces la oferte speciale, posibilitatea de a se înscrie la cursuri sau, pur şi simplu, de a petrece timpul într-o companie deosebită, la un pahar cu vin.

Programul şi adresele atelierelor, hărţile şi profilurile artiştilor participanţi, sunt disponibile la adresa Ateliere.Net.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici