Ateliere de scenaristică şi spectacole de marionete, între 30 iulie şi 8 august, în Parcul Herăstrău

O serie de evenimente concepute pentru copii şi adolescenţi, precum ateliere de scenaristică şi de publicitate şi spectacole de marionete, va avea loc în perioada 30 iulie - 8 august, între orele 10.00 - 15.00, la Roata Mare din Parcul Herăstrău din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

136 afișări
Imaginea articolului Ateliere de scenaristică şi spectacole de marionete, între 30 iulie şi 8 august, în Parcul Herăstrău

Ateliere de scenaristică şi spectacole de marionete, între 30 iulie şi 8 august, în Parcul Herăstrău (Imagine: Mihai Dascalescu/ Publimedia)

Evenimentul este organizat de Biblioteca "Ion Creangă", filială a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Astfel, vor fi organizate ateliere de handmade (origami, obiecte din materiale reciclabile şi păpuşi), ateliere de scenaristică şi de publicitate - dedicate adolescenţilor -, spectacole de marionete, ateliere de grădinărit, precum şi ateliere de educaţie rutieră, realizate cu sprijinul Centrului de Consultanţă pentru Victimele Rutiere.

"În plină vacanţă de vară, vrem să aducem biblioteca mai aproape de cetăţeni, să oferim bucureştenilor activităţi educative şi distractive în parcul Herăstrău. Pentru cei mici şi cei mari, deopotrivă, avem ateliere interactive, spectacole de teatru de păpuşi, toate oferite gratis, în buna tradiţie a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti. Cei ce ne vizitează vor putea afla ce alte surprize le pregătim în cele 31 de filiale şi vor pleca acasă cu un permis de bibliotecă nou-nouţ, valabil în toată reţeaua. Vă aşteptăm cu drag la Roata Mare!", a declarat Anca Râpeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Programul complet al manifestărilor poate fi găsit pe pagina online http://www.bibmet.ro/ şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ioncreanga.biblioteca.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de 33 de biblioteci publice. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici