Autentic Cinema TV, care va difuza filme româneşti, vrea să se lanseze pe piaţa TV din România

Televiziunea Autentic Cinema TV, care va difuza filme româneşti, vrea să se lanseze pe piaţa TV din România, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

166 afișări
Imaginea articolului Autentic Cinema TV, care va difuza filme româneşti, vrea să se lanseze pe piaţa TV din România

Autentic Cinema TV, care va difuza filme româneşti, vrea să se lanseze pe piaţa TV din România (Imagine: Mediafax Foto)

În acest sens, societatea S.C. Really Good Ideas Media SRL Bucureşti a solicitat o licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Autentic Cinema TV. Solicitarea va fi analizată în şedinţa de marţi a CNA.

Postul Autentic Cinema TV va difuza filme româneşti, reprezentanţii societăţii Really Good Ideas Media SRL fiind în negocieri pentru distribuţia televiziunii pe platforma Dolce a Romtelecom, potrivit reprezentanţilor Consiliului.

Societatea Really Good Ideas Media SRL a fost înfiinţată în martie 2009 şi are sediul în Bucureşti. Acţionarul unic al societăţii este Adrian Iacobini, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici