Autoarea romanelor din seria "Amurg" va produce un serial fantasy

Scriitoarea americană Stephenie Meyer, autoarea romanelor din seria "Amurg/ Twilight", va produce un serial fantasy pentru serviciul de streaming online Hulu, informează contactmusic.com.

553 afișări
Imaginea articolului Autoarea romanelor din seria "Amurg" va produce un serial fantasy

Autoarea romanelor din seria "Amurg" va produce un serial fantasy

Astfel, scriitoarea americană s-a asociat cu managerii studiourilor Lionsgate şi va fi producător executiv al serialului "The Rook", ce are la bază romanul omonim scris în 2012 de Daniel O'Malley.

Noua producţie TV va avea ca protagonistă o femeie cu puteri speciale care este angajată de o misterioasă agenţie guvernamentală britanică pentru a apăra ţara de anumite forţe supranaturale.

O continuare a romanului "The Rook", intitulat "Stiletto", va fi lansat în 2016.

Noul serial, ce va fi difuzat şi de un post de televiziune britanic, reprezintă o nouă colaborare a scriitoarei Stephenie Meyer cu directorii de la Lionsgate, compania care a distribuit toate cele cinci filme din seria "Amurg/ Twilight".

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Cele cinci lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 3,4 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici