PROMO  AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitat: Stelian Nistor, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 20.00!

467 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, pe Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitat: Stelian Nistor, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România

AZI, ora 20.00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, invitat Stelian Nistor, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România

Care este partea (in)visibilă a masoneriei? Ce fel de necunoscut luminează Ritul? Ce fel de neştiinţă stinge? Au sau nu dreptate cei care susţin că masoneria e o curiozitate istorică, elegantă dar depăşită?  De ce aderă un tânăr român de azi la masonerie? Există un profil-tip?
 
Este masoneria un stat în stat? Care e poziţia actuală a ţării noastre în plan masonic internaţional şi cum a fost obţinută? Există o diplomaţie masonică paralelă sau este doar o teorie a conspiraţiei? Cât de importante sunt pentru un mason crezul, principiile şi valorile organizaţiei?
 
O discuţie necesară care lămureşte şi demontează multe dintre miturile şi realităţile împământenite, de-a lungul timpului, în conştiinţa colectivă în legătură cu organizaţia masoneriei. Despre reguli şi organizaţii, despre credinţe şi valori, despre cunoscuţii eroi necunoscuţi, despre putere şi slăbiciune, despre mersul lumii împletite cu destinele uneor societăţi create de om.
 
Stelian Nistor, invitatul lui Bogdan Nicolae,  expune tăria Ritului, credinţele care îl ţin activ de sute de ani şi misterele cu care românii l-au învăluit.
 
În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici