Backstreet Boys, Mariah Carey, Alicia Keys au susţinut concerte... în sufragerie. Gazda lor a fost Elton John

  • Backstreet Boys, Mariah Carey, Alicia Keys şi Billie Eilish au cântat pentru americani, fiecare din propria sufragerie
  • Gazda evenimentului care a reunit toate aceste recitaluri a fost Elton John
557 afișări
Imaginea articolului Backstreet Boys, Mariah Carey, Alicia Keys au susţinut concerte... în sufragerie. Gazda lor a fost Elton John

Backstreet Boys, Mariah Carey, Alicia Keys au susţinut concerte... în sufragerie. Gazda lor a fost Elton John

Backstreet Boys, Mariah Carey, Alicia Keys şi Billie Eilish au cântat pentru americani, fiecare din propria sufragerie. Gazda evenimentului „The Living Room Concert for America” a fost Elton John, iar concertul care a avut scop caritabil a fost transmis de Iheartradio şi Fox.

Evenimentul s-a numit „The Living Room Concert for America”, şi a avut scop strângerea de fonduri pentru lupta împotriva virusului Covid-19.

Fiecare cântăreţ celebru a susţinut un mini-concert din casă lui.

Atracţia serii au cei de la Backstreet Boys, reuniţi după multă vreme, care au cântat fiecare din alt colţ al lumii şi au strâns peste jumătate de milion de vizualizări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici