Badea: Există mari şanse ca emisiunea "În gura presei" să-şi încheie cariera

Mircea Badea a anunţat în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei", difuzată pe Antena 3, că "există mari şanse ca această emisiune să-şi încheie cariera cu venerabila vârstă de şase ani", pe care o împlineşte în luna septembrie.

198 afișări
Imaginea articolului Badea: Există mari şanse ca emisiunea "În gura presei" să-şi încheie cariera

Badea: Există mari şanse ca emisiunea "În gura presei" să-şi încheie cariera (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto)

Mircea Badea a spus că, în luna septembrie, emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "În gura presei", împlineşte şase ani. Totodată, Badea a afirmat că simte ca fiind suficienţi aceşti ani de emisiune.

"În septembrie, dar nu mai ştiu exact pe ce dată am început, emisiunea face şase ani. Şase ani de când se întâmplă cu măsuţa, cu emisiunea în direct. Mă întreba - o să apară în revista Viva un fel de interviu - mă întreba «Cât timp mai am de gând să faci emisiunea?». Habar n-am! Numai că, mă gândesc că şase ani sunt mulţi ani. Şase ani de emisiune de asta zilnică, de la măsuţă de aici, e mult de tot (...) Şase ani sunt foarte mulţi ani şi m-am şi transformat foarte mult în timpul ăsta (...) şi, cumva, cred că şase ani zic că sunt suficienţi. Eu îi resimt ca fiind suficienţi (...) Nu depinde numai de mine, dar există mari şanse ca această emisiune, totuşi, să-şi încheie cariera cu venerabila vârstă de şase ani. Probabil, dacă am fi fost într-o altă ţară, într-o altă lume, într-o altă civilizaţie, cred că ar fi însemnat ceva, poate chiar o performanţă genul ăsta de emisiune zilnică, o oră pe zi, să fie atât de longevivă", a spus Mircea Badea.

Emisiunea "În gura presei", realizată de Mircea Badea, este difuzată de duminică până joi, în direct, de la ora 23.05, pe postul Antena 3. Badea şi-a reluat emisiunea în data de 15 august, după două săptămâni de vacanţă.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Antena 3 au declarat că grila de toamnă a postului de televiziune nu a fost încă definitivată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici