Barbara Walters, o legendă a jurnalismului de televiziune, se va retrage din activitate în 2014

Barbara Walters, în vârstă de 83 de ani, o legendă a jurnalismului de televiziune din Statele Unite, a anunţat că se va retrage din activitate în 2014.

212 afișări
Imaginea articolului Barbara Walters, o legendă a jurnalismului de televiziune, se va retrage din activitate în 2014

Barbara Walters (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Această informaţie va fi anunţată în emisiunea "The View", un talk-show zilnic difuzat de postul ABC, prezentat de Barbara Walters, relatează publicaţia New York Times, citând o sursă bine informată.

O retrospectivă a carierei jurnalistei americane, începută în 1976, îi va fi dedicată. Înainte de a lucra pentru ABC, Barbara Walters a lucrat pentru postul NBC, unde a prezentat emisiunea matinală "Today".

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, celebra jurnalistă, care s-a îmbolnăvit de varicelă la începutul acestui an, se va retrage din activitate în mai 2014.

Jurnalista americană, care a intervievat pe parcursul carierei sale sute de vedete din showbiz şi personalităţi politice, a devenit în 1976 prima femeie din istorie care a prezentat principalul buletin de ştiri al zilei, difuzat seara, de un post de televiziune din Statele Unite.

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în Statele Unite ale Americii ("Today" şi "The View"), a unui renumit buletin informativ ("20/20") şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC ("ABC Evening News").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici