Băsescu: Decizia privind participarea PDL la emisiuni TV trebuie reevaluată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la întâlnirea cu Guvernul şi cu parlamentarii puterii, potrivit unei înregistrări difuzate de Antena 3, că decizia PDL ca democrat-liberalii să nu participe la emisiuni TV trebuie reevaluată, menţionând însă că trebuie puse şi condiţii televiziunilor.

62 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Decizia privind participarea PDL la emisiuni TV trebuie reevaluată

Băsescu: Decizia privind participarea PDL la emisiuni TV trebuie reevaluată (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Un parlamentar PDL s-a plâns şefului statului în legătură cu decizia partidului de a interzice democrat-liberalilor să participe la dezbateri televizate. Băsescu a răspuns că "acestă decizie trebuie reevaluată", dar anumitor televiziuni trebuie să li se pună condiţii, potrivit înregistrării difuzate de Antena 3.

"Ei întotdeauna cheamă patru, cinci şi unul singur din arcul guvernamental", a spus Băsescu, referindu-se la televiziuni, fără a nominaliza. El a precizat că ar trebui invitaţi, în talk-show-uri, câte un reprezentant de la PDL, UDMR şi independenţi, pentru că astfel ar fi reprezentate mai echitabil opiniile politice.

Traian Băsescu s-a întâlnit cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi, împreună cu prim-ministrul Emil Boc, ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu şi alţi miniştri, pentru a explica acordul cu FMI, BM şi CE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici