Băsescu: E esenţial să se găsească soluţii fiscale pentru presă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în conferinţa de final de mandat, că este esenţial să se găsească soluţii fiscale pentru presă, el arătând că un mediu fiscal favorabil ar duce la redobândirea independenţei presei.

126 afișări
Imaginea articolului Băsescu: E esenţial să se găsească soluţii fiscale pentru presă

Băsescu: E esenţial să se găsească soluţii fiscale pentru presă (Imagine: Traian Băsescu/Mediafax Foto)

„Cred că e esenţial ca, în numele democraţiei, să se găsească soluţii fiscale pentru mass-media, pentru presă. Sistemul fiscal, pe de o parte, dar şi realităţile economice, fac ca presa să fie mult prea încorsetată de interesele patronilor de presă”, a spus Băsescu.

El a arătat că un mediu fiscal favorabil presei reprezintă o soluţie care ar duce la redobândirea indepedenţei presei.

Enunţ acest lucru şi nu voi inisista pe el, deşi ca opozant s-ar putea să-mi fac o temă din acest lucru”, a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici