Băsescu: Nu mă mai uit la televizor decât pe Discovery

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, că, de câteva luni, a renunţat la abonamentele de presă, pentru a nu fi influenţat de atmosfera creată de trusturile româneşti.

36 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu mă mai uit la televizor decât pe Discovery

Băsescu: Nu mă mai uit la televizor decât pe Discovery (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Înţeleg să nu mă las influenţat de atmosfera creată de trusturile mass-media, la mine, nici la birou, nici acasă, nu mai există de câteva luni abonamente la presă. Eu nu mă mai uit la televizor decât pe Discovery, iar dimineaţa Biroul de presă ştie că trebuie să-mi facă sinteza presei, care de fapt, este o sinteză a atacurilor", a declarat Traian Băsescu la B1 Tv.

El a adăugat că în sinteza presei îi sunt subliniate cu roşu articolele la care angajaţii Biroului de presă consideră că s-ar impune drept la replică.

Ulterior a revenit, susţinând că a exagerat când a indicat doar Discovery, adăugând că "sunt Animal Planet..., atâtea posturi de televiziune".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici