Solidaritate  BeyGOOD. Beyonce şi fondatorul Twitter donează 6 milioane de dolari pentru protejarea sănătăţii mintale

  • Beyonce donează 6 milioane de dolari unor proiecte pentru protejarea sănătăţii mintale a angajaţilor consideraţi esenţiali.
  • Proiectele vizează nu numai consiliere psihologică, ci şi furnizarea de servicii medicale, testare, precum şi aprovizionare cu alimente.
  • Starul american colaborează pentru aceste proiecte cu Jack Dorsey, fondatorul Twitter.
127 afișări
Imaginea articolului BeyGOOD. Beyonce şi fondatorul Twitter donează 6 milioane de dolari pentru protejarea sănătăţii mintale

BeyGOOD. Beyonce şi fondatorul Twitter donează 6 milioane de dolari pentru protejarea sănătăţii mintale

Beyonce donează 6 milioane de dolari unor proiecte pentru protejarea sănătăţii mintale a angajaţilor consideraţi esenţiali pe timpul pandemiei de COVID-19, precum cei din spitale, magazine alimentare, farmacii, ambulanţă, pompieri etc.

"'BeyGOOD (fundaţia artistei, n.r.) atrage atenţia asupra imenselor dificultăţi de sănătate fizică şi mintală cu care se confruntă angajaţii esenţiali în timpul pandemiei de COVID-19. În marile oraşe, afro-americanii reprezintă un număr disproporţionat dintre angajaţii consideraţi indispensabili şi vor avea nevoie de sprijin în ceea ce priveşte sănătatea mintală şi bunăstarea fizică, inclusiv testare, servicii medicale, furnizarea de alimente, atât în timpul, cât şi după criză", se arată într+un comunicat publicat pe site-ul asociaţiei.

În aceste proiecte, Beyonce, în vârstă de 38 de ani, colaborează cu Jack Dorsey, CEO al Twitter. Proiectele vor fi implementate în Houston, New York, New Orleans şi Detroit.

La începutul lunii aprilie, Jack Dorsey şi-a donat 28% din avere, respectiv 1 miliard de dolari, eforturilor de stopare a pandemiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici