Video Blinkist, aplicaţia unde găseşti 3000 de cărţi care pot fi citite sau ascultate în aproximativ 15 minute

Şi ce dacă suntem captivi în casă, hai să privim asta ca pe o oportunitate de a face ceva util pentru noi.

1292 afișări

Hai să folosim timpul ăsta să ne descoperim, să îi înţelegem pe cei de lângă noi şi să ne dezvoltăm împreună. Mai pe scurt - să ne petrecem timpul SMART. S-ar putea ca aplicaţia asta chiar să te ajute.

Se numeşte Blinkist şi îţi pune la dispoziţie rezumate ale unor cărţi care pot fi accesate în varianta text sau audio, şi care pot fi citite sau ascultate în aproximativ 15 minute. Pe Blinkist găseşti peste 3.000 de cărţi de non ficţiune, mare parte dintre ele sunt best sellere din domenii variate: Dezvoltare personală, psihologie, sociologie filosofie sau antreprenoriat.

Poti afla lucruri interesante despre comportamentul oamenilor, despre comunicare, despre viata, fericire sau succes. Şi îţi mai spun că Blinkist are în prezent 13 milioane de utilizatori la nivel mondial. Totuşi, aplicaţia nu înlocuieşte cărţile, însă este uin instrument util dacă vrei să asimilezi informaţii interesante într-un timp scurt.

Dacă ai folosit deja Blinkist, scrie-ne într-un comentariu ce lucruri interesante ai citit pe acolo.

Stay SMART!

Autor: Irina Ursu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici