Bobby Păunescu: Mă voi ocupa doar de filme, dar familia Păunescu va rămâne acţionar la postul B1

Omul de afaceri Bobby Păunescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că se va ocupa doar de cinematografie, însă familia Păunescu va fi în continuare acţionar al postului B1, care se va dezvolta în zona de interes general şi infotainment, beneficiind şi de o echipă nouă.

206 afișări
Imaginea articolului Bobby Păunescu: Mă voi ocupa doar de filme, dar familia Păunescu va rămâne acţionar la postul B1

Bobby Păunescu: Mă voi ocupa doar de filme, dar familia Păunescu va rămâne acţionar la postul B1 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În contextul în care Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Naşul", a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că va pleca de la postul B1 la televiziunea generalistă 10 TV, pe care compania RCS&RDS intenţionează să o lanseze în luna decembrie, omul de afaceri Bobby Păunescu spune că la televiziunea la care acţionar este familia sa vor veni în următoarea perioadă foarte mulţi oameni noi.

"O să vină circa 40 de persoane în B1, pe toate zonele", a spus Bobby Păunescu. El a precizat că Robert Turcescu, realizatorul emisiunii "100%" de la B1, va fi unul "dintre pilonii principali" în jurul căruia se va relansa postul B1, însă la această televizune vor veni şi nume noi, pe care presa le bănuieşte, printre care Aura Ţiţirigă (fostul redactor-şef al ştirilor Antena 3).

Pe de altă parte, presa a anunţat o posibilă intrare în acţionariatul B1 a lui Sorin Oancea, fostul director general al postului Antena 3. Bobby Păunescu nu a confirmat această informaţie.

În schimb, Bobby Păunescu a spus că el nu va mai avea o poziţie executivă în cadrul B1. "Cert este că eu nu mă voi ocupa decât de filme", a spus Bobby Păunescu, precizând că lucrează în prezent la un proiect cinematografic, care se va filma în SUA şi Anglia.

Totodată, Bobby Păunescu a spus că familia lui va rămâne acţionar la postul B1, urmând ca în perioada următoare să se discute despre preluarea acţiunilor pe care Radu Moraru le deţine la B1.

Radu Moraru a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să îi cedeze lui Bobby Păunescu cele 22-30% acţiuni pe care le deţine la televiziunea B1, luând în calcul şi posibilitatea de a vinde cele 60% din acţiunile pe care le deţine la Vox News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici