Bridgerton revine în forţă cu 8 sezoane

  • Coloana sonoră a serialului surprinde reinterpretarea pieselor celebre ale Maroon 5, Billie Eilish sau Taylor Swift.
  • Cel mai mediatizat personaj din serial este cel al Ducelui de Hastings, Simon.
  • Rege Jean Page încadrează serialul drept un mix dintre Gossip Girl şi Fifty Shades of Gray.
6702 afișări
Imaginea articolului Bridgerton revine în forţă cu 8 sezoane

Bridgerton revine în forţă cu 8 sezoane

Veşti bune pentru fanii Bridgerton. Producătorul serialului, Chris Van Dusen, devenit un fenomen peste noapte, a anunţat că serialul va avea 8 sezoane.

Bridgerton a fost urmărit deja de peste 64 de milioane de telespectatori în doar o lună de la lansare, devenind al cincilea mare succes in termeni de spectatori, al Netflix, din toate timpurile.

Pe 25 decembrie, Netflix a lansat serialul Bridgerton. Serialul este produs de compania celebrei Shonda Rhimes. Are toate ingredientele pentru succes: intrigă modernă, bârfe din înalta societate londoneza din perioada Regentei, actori sexy şi costume spectaculoase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici