Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, între 10 şi 16 septembrie

Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, un eveniment aflat la a doua ediţie, se va desfăşura între 10 şi 16 septembrie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

300 afișări
Imaginea articolului Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, între 10 şi 16 septembrie

Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, între 10 şi 16 septembrie (Imagine: www.godotcafeteatru.ro)

Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău - o selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru.

Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Nouă, Teatrul Arca de la La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.

În timpul festivalului va avea loc şi premiera piesei "A Junk Tango Story", în regia lui Chris Simion.

Cel care va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului Teatrului Independent este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Biletele pot fi procurate de la teatrele organizatoare.

Prima ediţie a Maratonului Teatrului Independent, desfăşurată în 2010, la Sala Dalles din Bucureşti, s-a încheiat cu un succes neaşteptat: peste 1.500 de spectatori au vizionat cele 15 spectacole înscrise, în cele trei zile ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici