Călin Husar şi-a dat demisia de la conducerea Radio Guerrilla

Călin Husar şi-a dat demisia, joi, din funcţia de director general al Radio Guerrilla, din cauza unei datorii nerecuperate de la grupul Realitatea-Caţavencu, pe care noul proprietar al trustului, Elan Schwartzenberg, nu şi-ar fi asumat-o.

852 afișări

"Noi (Călin Husar şi Nicolae Raţiu, n.r.) am avut acţiuni la Realitatea-Caţavencu, care urmau să se convertească. Am oferit diverse variante, dar nu s-a putut. Este o chestiune strict de business", a declarat pentru MEDIAFAX Călin Husar.

El nu a precizat exact valoarea sumei pe care ar trebui să o recupereze de la grupul Realitatea. "Este vorba de sume considerabile, dar este mai important principiul decât suma. Este vorba de echivalentul la tot ce am adus noi, am avut acţiuni care trebuiau vândute lor (...) Radio Guerrilla este un proiect în care am investit foarte mult şapte ani", a explicat Călin Husar. Totodată, el a precizat că a existat un contract în acest sens, "dar contractele sunt între oameni".

Întrebat dacă va încerca recuperarea sumelor în instanţă, Călin Husar a precizat: "O să încercăm tot ce se poate, dar era ciudat ca eu, fiind înăuntru, să întreprind astfel de demersuri. Am încercat să evit asta".

Totodată, Călin Husar a spus că Radio Guerrilla a fost ultimul său business în media. "În continuare, o să ne ocupăm de RH, care este un grup mare, avem şi o tipografie şi alte business-uri", a mai spus Călin Husar, care este asociat, împreună cu Nicolae Raţiu, în acest grup.

În ceea ce priveşte Radio Guerrilla după plecarea sa, Călin Husar a spus că în prezent se caută un nou director.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Elan Schwartzenberg nu a putut fi contactat.

Călin Husar este una dintre persoanele care au înfiinţat Radio Guerrilla. Totodată, din martie 2008, Călin Husar a devenit directorul Radio Total, aflat tot în portofoliul Realitatea-Caţavencu. În luna octombrie 2008, sub conducerea lui Husar, Radio Total a încetat să emită, pe frecvenţa acestuia fiind lansat Gold FM, un post de radio dedicat iubitorilor muzicii Oldies.

Husar şi-a dat demisia în decembrie 2008 din funcţiile de director general al Radio Guerrilla şi, respectiv, Gold FM. La momentul respectiv, Husar nu a dorit să facă publice motivele pentru care a demisionat.

Ulterior, la 1 februarie 2010, Călin Husar a revenit în trustul Realitatea - Caţavencu, în funcţia de director general al Diviziei Radio Realitatea-Caţavencu, şi s-a ocupat de Radio Guerrilla şi Radio Gold FM.

Radio Guerrilla a început să emită în Bucureşti, pe 29 noiembrie 2004. Guerrilla face parte din grupul Realitatea, care a fost preluat în prima parte a acestui an de Elan Schwartzenberg de la copiii omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Despre plecarea lui Călin Husar de la conducerea Radio Guerrilla a scris şi paginademedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici