Cântăreaţa şi actriţa Irene Cara a murit la vârsta de 63 de ani

Decesul celebrei cântăreţe şi actriţe s-a produs în Florida, au anunţat apropiaţii săi.

2446 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa şi actriţa Irene Cara a murit la vârsta de 63 de ani

Cântăreaţa şi actriţa Irene Cara a murit la vârsta de 63 de ani

Cântăreaţa şi actriţa americană a fost cunoscută pentru piesa din filmul Fame din 1980, precum şi pentru că a fost coautoare şi cântăreaţă ale hitului Flashdance... What a Feeling, pentru care a câştigat un Oscar şi un Grammy. Ulterior, ea a jucat în filme alături de Clint Eastwood şi Tatum O'Neal.

Judith A Moose, publicistul lui Cara, care a anunţat decesul, a declarat că aceasta a murit acasă, în Florida, dar cauza este „necunoscută în prezent", potrivit BBC.

Ea a mai spus că Irene Cara lucra la mai multe proiecte care vor fi continuate de reprezentanţii săi.

„Ea şi-ar fi dorit asta", a spus Moose despre clienta sa pe Twitter.

Irene Cara s-a născut în 1959 în Bronx, New York. Tatăl ei era portorican, iar mama ei, cubanezo-americană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irene cara,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici