Cântăreţul de country, Joe Diffie, a murit la 61 de ani din cauza coronavirusului

Joe Diffie, un cântăreţ american de country, care s-a aflat în spatele unor hituri din anii nouăzeci precum „Pickup Man”, a murit duminică, la 61 de ani, din cauza complicaţiilor cauzate de COVID-19, a informat revista The Rolling Stone.

1235 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul de country, Joe Diffie, a murit la 61 de ani din cauza coronavirusului

Cântăreţul de country, Joe Diffie, a murit la 61 de ani din cauza coronavirusului

Creatorul unor hituri precum „John Deere Green” şi „If the Devil Danced (În buzunarele goale)” a fost testat pozitiv pentru COVID-19 săptămâna trecută.
 
Publicistul său a confirmat moartea lui pentru revista Rolling Stone. Diffie avea 61 de ani.
 
Joseph Logan Diffie s-a născut pe 28 decembrie 1958 în Tulsa, Oklahoma. După ce a lucrat precum cântăreţ demo în anii 1980, a semnat cu divizia din Nashville a casei de discuri Epic Records în 1990. De atunci şi până în 2004, Diffie s-a clasat de 35 de ori în topul Billboard Hot Country Songs, dintre care de cinci ori pe prima poziţie."Acasă" melodia sa de debut, "If the Devil Danced (În buzunarele goale)","Al treilea rock din soare","Pickup Man "(cântecul său care a rezistat cel mai mult pe locul unu în top, patru săptămâni) şi "Bigger than the Beatles".
 
În plus faţă de aceste single-uri, el a mai avut alte 12 melodii în top 10 şi alte 10 în top 40 Bilboard Hot Country Songs. El a co-scris single-uri pentru Holly Dunn , Tim McGraw şi Jo Dee Messina , şi a înregistrat împreună cu Mary Chapin Carpenter, George Jones şi Marty Stuart.
 
Diffie a lansat şapte albume de studio, un album de Crăciun şi un pachet cu cele mai bune hituri sub eticheta Epic. A lansat, de asemenea, câte un album de studio prin Monument Records, Broken Bow Records şi Rounder Records. Printre albumele sale, 1993, Honky Tonk Attitude şi cel De- al treilea Rock din Soare din 1994 au fost distinse cu discuri de platină din partea Recording Industry Association of America, în timp ce Regular Joe şi Life’s So Funny din 1995 au fost ambele discuri de aur. Cel mai recent album al său, Homecoming: The Bluegrass Album, a fost lansat la sfârşitul anului 2010 prin Rounder.
 
Stilul său este definit de influenţa neotradiţionalistă a muzicii country cu un amestec de piese inedite şi balade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici