Carmen Tănase şi Adela Popescu, profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Carmen Tănase şi Adela Popescu se numără printre profesorii de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, urmând să introducă în lumea actoriei, printr-o metodologie bazată pe deprinderea, prin practică, a jocului actoricesc, cursanţii cu vârste între 14 şi 18 ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

513 afișări
Imaginea articolului Carmen Tănase şi Adela Popescu, profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Carmen Tănase şi Adela Popescu, profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Academia de talente a Ruxandrei Ion, care include cursuri de actorie, producţie şi regie, scenaristică, dans şi stil şi make-up, este cea mai complexă şcoală de profil, în acest moment, din România. TV & Film Academy by Ruxandra Ion este singura şcoală de gen din România care se bazează, în primul rând, pe punerea în practică a noţiunilor teoretice deprinse în cadrul cursurilor, practică efectuată împreună cu profesori apreciaţi şi care au la activ o bogată experienţă în lumea artistică.

Acesta este şi cazul actriţei Carmen Tănase, o adevărată doamnă a lumii artistice, şi al Adelei Popescu, una dintre cele mai apreciate actriţe şi cântăreţe din tânăra generaţie, ambele profesori de actorie pentru grupa "LaLa" (pentru cursanţii grupei de vârstă 14 - 18 ani). Carmen Tănase şi Adela Popescu îi vor introduce pe adolescenţii care au decis să urmeze cursurile academiei Ruxandrei Ion în minunata lume a actoriei, printr-o metodologie bazată pe deprinderea, prin practică, a jocului actoricesc.

Cursurile special concepute de TV & Film Academy by Ruxandra Ion împreună cu Carmen Tănase şi Adela Popescu se vor axa în special pe exerciţii de practică ce îi vor ajuta pe aceştia nu numai să înveţe să interpreteze un rol. Cursurile se vor desfăşura de două ori pe săptămână şi încep, pentru prima serie de cursanţi, pe 3 februarie. Înscrierile continuă şi după data de 3 februarie, când se vor alcătui noi serii de grupe de cursanţi. În cadrul primului modul, toţi cursanţii îşi vor putea vedea munca pe canalul de YouTube al academiei.

Carmen Tănase, şefa catedrei de Actorie - grupa "LaLa" (14 - 18 ani) este una dintre cele mai apreciate şi iubite actriţe româneşti de televiziune, teatru şi cinema, având un impresionant palmares de roluri interpretate cu mare succes. Carmen Tănase a urmat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, secţia Actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache şi a asistentei Adriana Popovici. A debutat pe o scenă profesionistă alături de Olga Tudorache şi de Radu Duda. Cele mai reprezentative şi apreciate roluri în televiziune ale actriţei Carmen Tănase sunt Mara Anghel, în "Pariu cu viaţa", Flacăra Potcovaru, în "Inimă de ţigan", "Regina", "State de România" şi "Moştenirea", Simona Varlam, în "Lacrimi de iubire".

Adela Popescu este un artist polivalent, având la activ atât roluri în seriale şi telenovele, lungmetraje, dar şi în spectacole de teatru. Adela este absolventă de UNATC şi are o carieră actoricească de succes. Printre rolurile memorabile ale Adelei se numără Alina Damaschin, în "Numai iubirea", Alexandra Mateescu în telenovela şi lungmetrajul "Lacrimi de iubire", Cristina în filmul "Weekend cu mama", Raluca Dumitrescu în "Pariu cu viaţa".

Miercuri, 22 ianuarie, TV & Film Academy by Ruxandra Ion va acorda un discount de 50% persoanelor cu vârsta între 18 şi 29 ani care îşi doresc să participe la cursurile de producţie, regie, scenaristică şi care vin să se înscrie la sediul din str. Căderea Bastiliei, nr. 41. Detalii suplimentare se găsesc pe www.academytv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici