Cartoon Network îl reinventează pe Ben 10. Noua producţie va fi difuzată în 2016

Cartoon Network îl reinventează pe Ben 10 într-o nouă producţie, care va fi difuzată anul viitor şi va continua această franciză de succes a televiziunii, ce a generat până în prezent încasări de peste 4,5 miliarde de dolari, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1395 afișări
Imaginea articolului Cartoon Network îl reinventează pe Ben 10. Noua producţie va fi difuzată în 2016

Cartoon Network îl reinventează pe Ben 10. Noua producţie va fi difuzată în 2016

Noul personaj Ben 10 va fi introdus de televiziunea Cartoon Network noilor generaţii de fani din întreaga lume în 2016.

Noul sezon al animaţiei, care se bazează pe o franciză de succes despre un băiat erou care are puteri de extraterestru, este produs de Studiourile Cartoon Network. Compania Man of Action este producătorul executiv al animaţiei, în timp ce John Fang (cunoscut pentru producţiile "Mixels" şi "Generator Rex") supervizează producţia.

Potrivit Cartoon Network, noua viziune asupra personajului Ben 10 se concentrează pe reintroducerea băieţelului în vârstă de 10 ani, energicul şi amuzantul Ben Tennyson. La baza noului Ben stau o porţie sănătoasă de acţiune, exaltare şi distracţie. Alături de noi extratereştri, dar şi de cei care au devenit în timp preferaţii fanilor, noul sezon prezintă aventurile lui Ben, ale verişoarei sale Gwen şi ale bunicului Max, în timp ce străbat ţara în timpul vacanţei de vară. Când Ben găseşte misteriosul Omnitrix, un univers plin de superputeri extraterestre i se deschide.

"Am decis că a sosit timpul să îl introducem pe Ben unei noi generaţii de copii", a declarat Rob Sorcher, Chief Content Officer la Cartoon Network. "Ben 10 a fost o poveste cu un succes copleşitor pe toate platformele media şi ştim că cei mici vor fi dornici să revadă reinventarea acestui personaj îndrăgit", a adăugat Rob Sorcher.

Seria originală "Ben 10" a avut premiera la Cartoon Network în ianuarie 2006, înregistrând audienţe ridicate. Succesul acestei serii a dat naştere altor trei serii animate ("Ben 10 şi echipa extraterestră", "Ben 10: Ultimate Alien" şi "Ben 10: Omnivers"), unui film de animaţie ("Ben 10: Secretul Omnitrixului") şi altor două filme de live-action.

Aventura a început atunci când Ben Tennyson, în vârstă de 10 ani, a descoperit un dispozitiv extraterestru ciudat, un Omnitrix, care se blochează pe încheietura mâinii şi îi permite să se transforme temporar într-unul dintre cei zece eroi extratereştri.

Această franciză globală pentru Cartoon Network a devenit un succes, atât în industria jucăriilor, cât şi în cea de divertisment, generând peste 4,5 miliarde de dolari în vânzările cu amănuntul, la nivel mondial, până în prezent, precizează televiziunea.

Cartoon Network, una dintre principalele televiziuni pentru copii care emite la nivel internaţional, difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative ale acestei televiziuni se numără "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Ben 10: Omnivers", "Să-nceapă aventura" şi "Un show obişnuit". Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile, jocuri, un serviciu video la cerere, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă.

Canalul paneuropean al Cartoon Network a fost lansat în 1993, această televiziune fiind disponibilă în prezent în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie a Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici