Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Andrei Nourescu, printre laureaţii Premiilor "Ioan Chirilă"

Jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag au câştigat Marele premiu, iar Andrei Nourescu a fost desemnat Reporterul anului, la cea de-a cincea gală a Premiilor "Ioan Chirilă", care a avut loc luni seară, într-un hotel din Capitală.

375 afișări
Imaginea articolului Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Andrei Nourescu, printre laureaţii Premiilor "Ioan Chirilă"

Adrian Georgescu a câştigat premiul "Editorialistul Anului" (Imagine: Mediafax Foto)

La gala Premiilor "Ioan Chirilă" 2009 au mai fost recompensaţi Adrian Georgescu (Editorialistul anului), Alex Nicodim (Fotoreporterul anului) şi Bogdan Cosmescu (Comentatorul TV al anului). Premiul pentru Comentatorul radio al anului nu a fost acordat.

De asemenea, gimnastul Marian Drăgulescu a fost desemnat Sportivul anului.

Totodată, Cătălin Oprişan a primit premiul pentru Cartea anului, pentru volumul "Steaua - Legenda unei echipe de fotbal".

Talentul anului, care va avea oportunitatea de a semna un contract pe trei luni cu Departamentul Sport al unui mare cotidian central, a fost desemnat Mihai Călin.

În competiţie au intrat jurnalişti nominalizaţi de către cele mai importante instituţii media din România.

Materialele înscrise de aceştia au fost notate de un juriu format din Iarina Demian, Cristian Tudor Popescu, Florin Iaru, Nichita Danilov, Ioan Groşan, Alex Ştefănescu şi Mircea Ghiţulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici