Cauza decesului lui Emil Hossu: Actorul a făcut infarct, era cardiac cronic

Actorul Emil Hossu a făcut infarct, era cardiac cronic, probabil că nu au fost simptome, întrucât analizele şi investigaţii ar fi pus în evidenţă suferinţa gravă, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, directorul INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

6753 afișări
Imaginea articolului Cauza decesului lui Emil Hossu: Actorul a făcut infarct, era cardiac cronic

Cauza decesului lui Emil Hossu: Actorul a făcut infarct, era cardiac cronic (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

"Este vorba de tromboză coronariană acută cu obstrucţia completă a coronarei stângi chiar la origine, survenită pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate şi favorizată de prezenţa unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendentă anterioară)", a spus directorul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

Actorul Emil Hossu a decedat miercuri seară, medicii SMURD neputând să-l resusciteze după intrarea în stop cardio-respirator.

Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara din Bucureşti în jurul orei 18.30. Medicii l-au găsit pe actor în stop cardio-respirator şi au început manevrele de resuscitare, care însă nu au reuşit. Decesul a fost declarat la 19.13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici