Cea de-a patra semifinală "Românii au talent", urmărită de 2,1 milioane de telespectatori

Cea de-a patra semifinală a emisiunii "Românii au talent", care a avut loc vineri seară, a fost urmărită de 2,1 milioane de telespectatori pe întreaga durată de difuzare, peste 3,2 milioane de persoane vizionând show-ul în minutul de maximă audienţă, 22.44, informează Pro TV.

384 afișări
Imaginea articolului Cea de-a patra semifinală "Românii au talent", urmărită de 2,1 milioane de telespectatori

Cea de-a patra semifinală "Românii au talent", urmărită de 2,1 milioane de telespectatori

Rândurile finaliştilor "Românii au talent" au fost completate vineri seară cu trei noi eroi. Într-un show magic, publicul a avut de ales între muzicieni, dansatori, acrobaţi, pantomimă şi rapiditatea rezolvării cubului rubik. Dintre cei 12 semifinalişti, trei şi-au văzut împlinit visul de a ajunge în marea finală, care va avea loc pe 12 iunie. Concurenţii care au primit cele mai multe voturi din partea publicului şi care au convins şi juriul că merită să meargă mai departe sunt Bogdan Bolohan, Speed cubing şi Carmen Cernea.

Tot vineri seară, juraţii au desemnat următorul candidat pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Cu toate că au existat două propuneri, în cele din urmă a fost aleasă Laura Vrânceanu.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 24.43, peste 2,1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:44, peste 3,2 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de divertisment.

Cea de-a patra semifinală a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 12,8 puncte de rating şi 40.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 3,6 puncte de rating şi 11,4% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 11,7 puncte de rating şi 30,3% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 3,4 puncte de rating şi 8,9% share.

La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider, cu o audienţă medie de 11,6 puncte de rating şi 30,7% share, locul secund înregistrând 3,3 puncte de rating şi 8,8% share.

Vinerea viitoare, telespectatorii sunt aşteptaţi să îşi aleagă ultimii trei favoriţi care vor intra în lupta finală pentru titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici