Cel mai popular cântăreţ pop din lume în 2020. Povestea lui Bad Bunny

  • Bloomberg va lansa lunar o listă cu cei mai populari 25 artişti pop din lume, întrucât trendurile în muzică se schimbă
  • Muzica latină, cea mai ascultată, Mexicul fiind declarată noua capitală muzicală a lumii în 2018
  • Bad Bunny, un cântăreţ latin care vindea legume, l-a detronat pe Justin Bieber şi Elton John
1385 afișări
Imaginea articolului Cel mai popular cântăreţ pop din lume în 2020. Povestea lui Bad Bunny

Cel mai popular cântăreţ pop din lume în 2020. Povestea lui Bad Bunny

În 2016, Benito Antonio Martínez Ocasio, cunoscut sub pseudonimul “Bad Bunny”, vindea legume la un supermaket. Tot atunci, Bad Bunny a încărcat o melodie pe SoundCloud. Astfel, piesa “Diles” a strâns peste 1 milion de ascultări şi a atras atenţia unor producători cunoscuţi.

Doi ani mai târziu, în 2018, Bad Bunny a cântat alături de celebra rapperiţă Cardi B, iar anul acesta, a cântat alături de Shakira şi Jennifer Lopez în pauza Super Bowl, la jumătatea meciului dintre San Francisco 49ers şi Kansas City Chiefs.

În luna martie a acestui an, Bad Bunny i-a detronat pe Justin Bieber şi pe Elton John, după ce cântâreţul latin a fost cel mai căutat nume pe Spotify, cel mai mare serviciu muzical la nivel mondial, pentru care abonaţii trebuie să plătească.

Bad Bunny fost, de asemenea, al treilea cel mai popular muzician pe Instagram, potrivit CrowdTangle.

În noiembrie 2018, Spotify a numit Mexicul noua capitală muzicală a lumii, deoarece are mai mulţi utilizatori acolo decât în orice alt oraş.

Evoluţia rapidă a lui Bad Bunny în industria muzicală arată puterea celebrităţilor muzicale în era digitală, unde reţelele online şi de streaming au făcut mai uşoară decât niciodată lansarea în muzică, transmite Bloomberg.

Acesta este motivul pentru care Bloomberg lansează noul clasament lunar care măsoară ascensiunea sau regresul celor mai solicitaţi muzicieni din lume.

Astfel, în fiecare lună, Bloomberg va publica o listă cu cei mai importanţi 25 de artişti pop din lume. Criteriile după care aceasta listă va fi realizată sunt vânzările de bilete, numărul de albume vândute, prezenţa pe Instagram, Spotify şi Youtube.

FOTO: Instagram/Bad Bunny

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici