Cele mai importante roluri ale lui Nae Lăzărescu - VIDEO

Actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani. A format timp de mulţi ani un cuplu comic alături de Vasile Muraru, jucând în numeroase filme şi momente comice.

2219 afișări
Imaginea articolului Cele mai importante roluri ale lui Nae Lăzărescu - VIDEO

Nae Lăzărescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

A jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Comedie "Constantin Tănase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici