CGMB trimite o comisie de control la Teatrul Odeon, care să verifice contractele şi managementul

Consiliul General al Municipiului Bucureşti va trimite o comisie de control la Teatrul Odeon, care să verifice contractele, situaţia economică şi modului în care conducerea teatrului şi-a îndeplinit obligaţiile, decizia fiind luată în şedinţa de miercuri a CGMB.

365 afișări
Imaginea articolului CGMB trimite o comisie de control la Teatrul Odeon, care să verifice contractele şi managementul

CGMB trimite o comisie de control la Teatrul Odeon, care să verifice contractele şi managementul (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Consilierii generali au aprobat proiectul privind verificarea contractelor încheiate de Teatrul Odeon, a situaţiei economice şi a modului în care conducerea teatrului şi-a îndeplinit obligaţiile.

Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de consilierul general PNL Mihai Voicu, care în aprilie a cerut constituirea unei comisii de analiză şi verifiicare a activităţii Teatrului Odeon.

Comisia de analiză a activităţii Teatrului Odeon va fi constituită din cinci consilieri CGMB, care vor face verificări pe o perioadă de cel mult 60 de zile.

Consilierii care fac parte din comisia de control sunt: Gabriel Fătu, Cătălin Câmpeanu, Minică Boajă, Maria Popa şi Lăcrămioara Fontoura- Alexandre.

Verificările comisiei vor urmări: situaţia economică a Teatrului Odeon, contractele încheiate şi modul de îndeplinire a atribuţiilor şi sarcinilor personalului de conducere. De asemenea, comisia va elabora propuneri de măsuri pentru creşterea eficienţei activităţii Teatrului Odeon.

Raportul comisiei va fi prezentat CGMB în cel mult 60 de zile de la începerea verificărilor.

Teatrul Odeon este o instituţie publică de cultură de interes local, finanţată de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii, care prestează un sergiciul public de cultură şi se află sub autoritata CGMB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici