Charles Grodin, actorul lui „Beethoven”, a murit la vârsta de 86 de ani

  • Fostul star şi-a găsit sfârşitul la domiciliul său din Wilton, Connecticut.
  • Finalul i-a fost provocat de un cancer de măduvă osoasă.
  • Actorul a scris, de asemenea, piese de teatru şi cărţi.
192 afișări
Imaginea articolului Charles Grodin, actorul lui „Beethoven”, a murit la vârsta de 86 de ani

Charles Grobin a jucat în „Beethoven”, film de referinţă difuzat în 1992.

Charles Grodin, star al unor filme printre care Beethoven (1992) şi The Heartbreak Kid (1972), a murit la vârsta de 86 de ani.

Familia actorului a confirmat că a murit astăzi la domiciliul său din Wilton, Connecticut, de cancer de măduvă osoasă.

Este amintit pentru rolul său de George Newton în filmul clasic din anii '90, Beethoven, în care a interpretat un tată muncitor a cărui familie îl convinge să adopte un căţeluş sfânt Bernard.

Grodin a câştigat un premiu Emmy Primetime pentru scriere remarcabilă pentru un Special Variety în 1978 pentru Paul Simon Special şi un American Comedy Award pentru cel mai amuzant actor secundar într-un film pentru interpretarea sa din Dave, din 1993.

Actorul a scris, de asemenea, piese de teatru şi cărţi, precum şi a jucat împreună în Heaven Can Wait (1978), de Warren Beatty. A jucat alături de Robert De Niro în comedia de acţiune „Midnight Run”, în 1988.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici