Chitaristul american Steve Vai, confirmat la conferinţa Mastering the Music Business din Bucureşti

  • Steve Vai, celebrul chitarist american şi multiplu laureat Grammy, va participa la cea de-a şasea ediţie a conferinţei MMB.
  • Interviul cu Steve Vai va avea loc în mediul online şi va transmis, în direct, în sala de conferinţă.
  • Mastering the Music Business, eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, programat în perioada 31 august - 2 septembrie 2021.
1427 afișări
Imaginea articolului Chitaristul american Steve Vai, confirmat la conferinţa Mastering the Music Business din Bucureşti

Chitaristul american Steve Vai, confirmat la conferinţa Mastering the Music Business din Bucureşti

Vai a avut turnee în toată lumea ca artist solo, ca membru al G3, şi alături de Frank Zappa, David lee Roth, Alcatrazz şi Whitesnake. Cu o discografie de peste 60 de albume, Steve Vai este câştigător a trei premii Grammy, având 10 nominalizări şi o listă impresionantă de recunoaşteri pentru cel mai bun chitarist, de la diverse publicaţii şi organizaţii.

Interviul cu Steve Vai va avea loc în mediul online şi va transmis, în direct, în sala de conferinţă. Alături de acesta, vor participa, într-un format hibrid (cu prezenţă fizică sau online), zeci de speakeri români şi internaţionali din industria muzicală, din peste 20 de ţări, care vor aborda teme de interes pentru actorii din industria muzicală: schimbările de paradigmă în industria muzicală românească şi relaţia ei cu autorităţile din România, cum s-au adaptat artiştii la noua realitate, schimbările la nivel mondial în publishing şi vânzările de cataloage mari, noile trenduri în genurile muzicale sau viitorul industriei muzicii live.

Cea de-a şasea ediţie a conferinţei MMB va avea loc în perioada 31 august - 2 septembrie, într-un format hibrid (online-offline). Evenimentul se adresează artiştilor, managerilor, agentiilor de booking, agenţiilor de PR muzical şi celorlalţi reprezentanţi ai industriei - tour manageri, avocaţi, promoteri, reprezentaţi ai label-urilor majore şi independente. În cele cinci ediţii de până acum au participat peste 200 de speakeri din România, Europa şi Statele Unite ale Americii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici