CNA a prelungit licenţa Radio 21 Bucureşti. Postul de radio poate emite în următorii nouă ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să prelungească licenţa audiovizuală a Radio 21 Bucureşti, astfel încât postul de radio va putea să emită în continuare în următorii nouă ani.

207 afișări
Imaginea articolului CNA a prelungit licenţa Radio 21 Bucureşti. Postul de radio poate emite în următorii nouă ani

CNA a prelungit licenţa Radio 21 Bucureşti. Postul de radio poate emite în următorii nouă ani (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Radio XXI SRL de prelungire a licenţei audiovizuale pentru staţia centrală de la Bucureşti a Radio 21, dar şi pentru staţiile din Deva, Mangalia şi Oneşti. Aceste staţii fac parte din reţeaua naţională Radio 21.

Licenţele Radio 21 Bucureşti şi Radio 21 Deva au expirat pe 11 iulie, cea a Radio 21 Mangalia va expira pe 31 august, iar cea a Radio 21 Oneşti - pe 24 septembrie.

Radio 21 este un post de radio generalist, care emite 24 de ore din 24.

Radio 21 difuzează un program producţie proprie - 66,5% şi programe ale altor producători - 33,5%.

Grila Radio 21 cuprinde programe de informare (2%), programe de divertisment şi alte tipuri de programe (91%) şi publicitate (7%).

Societatea Radio XXI SRL deţine nouă licenţe audiovizuale: două pentru Radio 21 (una de satelit şi una de reţea naţională) şi şapte pentru Vibe FM, un post de radio tematic-muzical (una de satelit şi şase staţii locale, în Bucureşti, Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea şi Zimnicea).

Sorin Dragomir, directorul de ştiri al Radio 21, a spus că, în prezent, echipa Radio 21 este concentrată pe pregătirea Liberty Parade, care este cel mai mare eveniment dance din România şi care va avea loc la Mangalia.

"Este un eveniment care reflectă tot ceea ce facem noi pentru publicul tânăr şi am avut 70.000 de tineri care au venit acolo (la ediţia precedentă, n.r.), pentru muzică şi pentru Radio 21", a spus Sorin Dragomir.

Solicitarea Radio XXI SRL de prelungire a licenţelor audiovizuale pentru staţia centrală de la Bucureşti a Radio 21, dar şi pentru staţiile din Deva, Mangalia şi Oneşti a fost adoptată de CNA cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Christian Mititelu şi Răsvan Popescu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici