CNA invită televiziunile la dezbateri despre Decizia de acordare, modificare şi cedare a licenţelor

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) invită reprezentanţii televiziunilor, miercuri, la dezbateri despre Decizia CNA privind acordarea, modificarea, prelungirea valabilităţii şi cedarea licenţelor audiovizuale.

85 afișări
Imaginea articolului CNA invită televiziunile la dezbateri despre Decizia de acordare, modificare şi cedare a licenţelor

CNA invită televiziunile la dezbateri despre Decizia de acordare, modificare şi cedare a licenţelor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întâlnirea cu membri ai Consiliului va avea loc miercuri, de la ora 11.00, la sediul CNA din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Consiliului.

Dezbaterile vor viza modul de interpretare a prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013, modificată si completată prin Decizia CNA nr. 614/2013.

Decizia 277 priveşte procedura de acordare, de modificare, de prelungire a valabilităţii şi de cedare a licenţei şi a deciziei de autorizare audiovizuală, cu excepţia celor pentru difuzare în sistem digital terestru, precum şi condiţiile privind difuzarea de programe locale, retransmiterea şi preluarea de programe ale altor radiodifuzori.

Această întâlnire a fost stabilită în şedinţa publică a CNA din 2 aprilie.

CNA a mai organizat, pe 18 februarie, o întâlnire informală cu responsabilii editoriali ai principalelor televiziuni şi radiouri din România. Atunci, membrii Consiliului le-au transmis acestora că sunt hotărâţi să crească nivelul amenzilor aplicate, dacă staţiile vor continua să aibă abateri constante de la legislaţia audiovizualului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici