CNA primeşte de la Guvern şapte imobile ca sedii teritoriale

Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit în administrare şapte imobile situate în Constanţa, Craiova, Galaţi, Piteşti, Focşani, Braşov, Suceava, pe care să le folosească drept sedii teritoriale, în baza unei hotărâri de guvern.

121 afișări
Imaginea articolului CNA primeşte de la Guvern şapte imobile ca sedii teritoriale

CNA primeşte de la Guvern şapte imobile ca sedii teritoriale (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Hotărârea a fost aprobată în şedinţa de miercuri a Executivului.

Prin actul normativ este aprobată înscrierea imobilelor în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestora în administrarea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici