CNC vrea să modifice Regulamentul concursului de proiecte. Se pot face propuneri până pe 2 aprilie

Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) solicită propuneri pentru elaborarea unui text de modificare a Regulamentului privind concursul de selecţie a proiectelor cinematografice, recomandările în acest sens putând fi făcute până pe 2 aprilie.

105 afișări
Imaginea articolului CNC vrea să modifice Regulamentul concursului de proiecte. Se pot face propuneri până pe 2 aprilie

CNC vrea să modifice Regulamentul concursului de proiecte. Se pot face propuneri până pe 2 aprilie (Imagine: Shutterstock)

"În vederea elaborării unui proiect de modificare a Regulamentului privind concursul de selecţie a proiectelor cinematografice în vederea acordării de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, producţie şi distribuire de filme aprobat prin Ordinul ministrului culturii şi cultelor nr. 2335/2006, Centrul Naţional al Cinematografiei solicită propuneri punctuale de modificare a acestui regulament, în perioada 19 martie şi 02 aprilie 2015", se arată pe site-ul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Propunerile pot fi depuse la secretariatul instituţiei de luni până vineri, între orele 10.00 şi 12.00, sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: contact@cnc.gov.ro.

În urma acestei sesiuni de propuneri, Centrul Naţional al Cinematografiei va trimite recomandările Ministerului Culturii (MC), instituţie în subordinea căreia se află.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici