CNN va produce şi difuza filme şi documentare

Reţeaua de televiziune prin cablu CNN, specializată în difuzarea de ştiri, intenţionează să facă concurenţă industriei filmului de la Hollywood şi va produce filme şi documentare, informează contactmusic.com.

172 afișări
Imaginea articolului CNN va produce şi difuza filme şi documentare

CNN va produce şi difuza filme şi documentare

Site-ul TVNews.com a anunţat, luni, că CNN plănuieşte să dezvolte sub marca CNN Films lungmetraje şi documentare care să fie proiectate în cinematografe şi difuzate la televiziune - probabil pe propriul post TV.

Potrivit presei americane, noile producţii vor acoperi subiecte provenind dintr-un număr mare de domenii.

Primele filme produse de CNN, care vor avea parte de lansări limitate în cinematografe şi la festivalurile de film, sunt aşteptate la începutul anului 2013.

Postul CNN nu a comentat deocamdată aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici