Comedia "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", din 1 aprilie, în cinematografe - FOTO

Comedia românească "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", în regia lui Iura Luncaşu, cu Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea, George Pişteranu, Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu în distribuţie, va avea premiera, pe 1 aprilie, în cinematografe.

1234 afișări
Imaginea articolului Comedia "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", din 1 aprilie, în cinematografe - FOTO

Comedia "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", din 1 aprilie, în cinematografe - VIDEO

"Minte-mă frumos în Centrul Vechi" este continuarea comediei romantice româneşti "Minte-mă frumos".

Filmat în toamna anului trecut în Bucureşti, "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" va fi lansat în cinematografele din întreaga ţară pe 1 aprilie.

O nouă colaborare între regizorul Iura Luncaşu (cunoscut pentru seriale TV precum "Deschide Ochii") şi scenaristul Adrian Lustig ("Nuntă Mută", "Poker", "O poveste de dragoste, Lindenfeld", "Funeralii fericite"), comedia "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" îi are în distribuţie pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian.

Alături de aceştia, în "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", vor apărea actori cosacraţi - Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu -, dar şi tineri artişti de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron şi Diana Roman.

Apariţii speciale în "Minte-mă frumos în Centrul Vechi" vor avea: Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

În "Minte-mă frumos în Centrul Vechi", cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie... e greu de definit pe cine şi ce iubeşte mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în "Minte-mă frumos". Şi cum soţia lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de aşteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că ştie să se facă de râs ca nimeni altul. Şi totuşi: ce caută Virgil Ianţu şi Viorel Lis în toate astea? O caută cu lumânare...

"Minte-mă frumos în Centrul Vechi" este produs de Fundaţia Teatrul Contemporan. Producători sunt Adrian Lustig şi Cristina Dobriţoiu, scenariul este semnat de Adrian lustig, iar imaginea, de Andrei Băltăreţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici