Comisiile parlamentare de buget-finanţe au amânat discutarea contului de execuţie bugetară al TVR

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au decis, marţi, să amâne pentru o săptămână discutarea contului de execuţie bugetară al TVR, din lipsa cvorumului de sedinţă.

193 afișări
Imaginea articolului Comisiile parlamentare de buget-finanţe au amânat discutarea contului de execuţie bugetară al TVR

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au amânat discutarea contului de execuţie bugetară al TVR (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele comisiei de la Cameră, deputatul Eugen Nicolăescu (PNL) a spus că nu poate avea loc şedinţa, pentru că nu este cvorum la comisia senatorială de buget-finanţe şi a solicitat amânarea întrunirii.

"Pentru a lucra este nevoie de cvorum de şedinţă pentru ambele comisii, şi de la Camera Deputaţilor şi Senat, şi de o jumatate de oră nu s-a realizat cvorumul pe Senat. Propun să sesizăm Biroul Permanent să stabilească o alta dată pentru şedinţă", a spus Nicolăescu.

Preşedintele comisiei, deputatul Viorel Ştefan (PSD) a arătat că şi comisiile pot stabili o noua şedinţă pentru săptămâna viitoare.

Birourile Permanente ale celor două Camere au decis miercurea trecută ca raportul de activitate al TVR pe 2014 să fie trimis la Comisiile de cultură şi de buget-finante cu termen o săptămână pentru aviz, liderul deputaţilor PNL Ludovic Orban susţinând că PSD vrea "decapitarea" lui Stelian Tănase de la conducerea TVR.

Legea audiovizualului prevede că respingerea raportului de activitate duce la demisia Consiliului de Administraţie şi a preşedintelui-director general al TVR.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici