Studioul de film deţinut de Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix. Ce presupune colaborarea

139 afișări
Imaginea articolului Studioul de film deţinut de Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix. Ce presupune colaborarea

Compania de producţie a lui Steven Spielberg a semnat un acord cu Netflix

Steven Spielberg a încheiat un parteneriat cu Netflix, ceea ce reprezintă o lovitură majoră pentru serviciul de streaming, anunţă CNN.

Amblin Partners, studioul de producţie de film şi televiziune condus de regizor, a anunţat un parteneriat cu compania de streaming care va include mai multe lungmetraje noi pe an, potrivit celor două companii.

Anunţul este un semn al dinamicii în schimbare de la Hollywood. Serviciile de streaming, în special Netflix, au crescut până la o importanţă majoră în industrie. În acelaşi timp, studiourile de film tradiţionale precum Disney şi compania mamă CNN WarnerMedia au intrat în streaming.

Spielberg a regizat unele dintre cele mai îndrăgite şi de succes filme din istorie, inclusiv „Jaws”, „Raiders of the Lost Ark” şi „Jurassic Park”.

Spielberg, preşedintele Amblin, a declarat că „povestea va fi pentru totdeauna în centrul a tot ceea ce facem” şi că, atunci când a început să discute despre un parteneriat cu Ted Sarandos, co-CEO şi director de conţinut al Netflix, „era clar clar că avem o ocazie uimitoare de a spune poveşti noi împreună şi de a ajunge la public în moduri noi."

Netflix şi Amblin nu precizat durata parteneriatului şi nici detaliile financiare nu au fost dezvăluite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici