Concert de colinde "9 Lessons and 9 Carols", miercuri, la Cluj-Napoca

Concertul de colinde "9 Lessons and 9 Carols" organizat de Transylvania College va avea loc miercuri, începând de la ora 14.00, la Biserica Reformată din Cluj-Napoca, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

117 afișări
Imaginea articolului Concert de colinde "9 Lessons and 9 Carols", miercuri, la Cluj-Napoca

Concert de colinde "9 Lessons and 9 Carols", miercuri, la Cluj-Napoca (Imagine: transylvania-college.ro)

Ediţia din anul acesta este cea de-a treia şi îi are ca invitaţi speciali pe Dan Dumitrana (solist la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca), pianistul Bogdan Dumbravanu, studenţii de la Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj şi Corul Diaconia din Floreşti.

Acest concert este un eveniment unic în România, fiind realizat după modelul spectacolelor organizate în Marea Britanie şi cuprinde, aşa cum reiese şi din denumire, 9 pasaje din Biblie - recitate atât de profesori şi de elevi, cât şi de membrii comunităţii Transylvania College - şi 9 cântece de Crăciun din repertoriul internaţional, din ţări precum Spania, România, Germania, Franţa, Irlanda, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Colindele vor fi interpretate de corul şcolii, format din 65 de elevi, având vârste cuprinse între 5 şi 17 ani, ansamblu condus de profesoara de muzică, Anamaria Eli. Concertul va include, pe lângă cele nouă pasaje şi cele nouă colinde şi momente deosebite, oferite de invitaţii speciali.

Scopul acestui concert este unul caritabil, banii fiind strânşi pentru ajutorarea copiilor din Transilvania care au nevoie de dializă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici